Embedslægen kontakt

Kontakt – Styrelsen for Patientsikkerhed

Embedslæge Region Syddanmark – firmaer, adresser, telefonnumre.

Adresse: Sundhedsstyrelsen, Axel Heides Gade 1, 2300 København S

Embedslæge Region Syddanmark | firmaer | krak.dk | side 1

Embedslæge Region Midtjylland – firmaer, adresser, telefonnumre.

Embedslæge Region Midtjylland | firmaer | krak.dk | side 1

2. nov. 2021 — Kontakt · Den centrale administration+ · Find vej til Regionsgården og Regionslageret+ · Henvendelser til Region Hovedstaden+ · Region Hovedstaden.

Kontakt – Region Hovedstaden

Kontakt

26. jul. 2022 — Telefon: 72 22 74 50 (mandag-fredag: kl. … som myndigheder som politi, læger og miljøinstitutioner kan kontakte i særlige situationer.

Tilsyn og Rådgivning Øst – Sundhed.dk

Embedslægerne har en døgnbemandet beredskabsvagt, som andre myndigheder som fx politi, læger og miljømyndigheder kan kontakte i særlige situationer.

Embedslæger

Færdselsstyrelsen arbejder på at få nedbragt sagsbehandlingstiderne hurtigst muligt, og vi sender svar i sagen, når vi har haft mulighed for at sagsbehandle den …

Kontakt Færdselsstyrelsen

Find kontaktoplysninger som telefon nr., e-mail, EAN og CVR nummer. Adresse på regionshuset. Region Syddanmark, Regionshuset Damhaven 12 7100 Vejle. Find vej …

For generelle henvendelser:info@fstyr.dk7221 8899

Kontakt Region Syddanmark

Embedslægerne i Aalborg og Århus skal fremover have hjemme i Randers Kommune. … har været i kontakt med embedslægeinstitutionerne om en mulig flytning.

Kontaktoplysninger til Region Syddanmark

Embedslæger samles i Randers – Denoffentlige.dk

Embedslæger samles i Randers

Har du brug for at komme i kontakt med Region Nordjylland, hjælper vores reception gerne med at finde den rigtige person til dig.

Embedslægerne i Aalborg og Århus skal fremover have hjemme i Randers Kommune. Ved at samle aktiviteterne kan embedslægerne opnå et stærkere fagligt fællesskab og mere faglig fordybelse.

Kontakt – Region Nordjylland

Kontakt

Har du brug for at komme i kontakt med Region Nordjylland, hjælper vores reception gerne med at finde den rigtige person til dig.

Keywords: embedslægen kontakt