Jesper brandt normal

Dansk iværksætterduo købt ud af Normal for millionbeløb

5. aug. 2021 — Normal har for 50 mio. kr. købt iværksætterduoen Michael Eeg og Jesper Brandt ud af selskabet, som de var med til at etablere i Norge i 2016 …

Normal har for 50 mio. kr. købt iværksætterduoen Michael Eeg og Jesper Brandt ud af selskabet, som de var med til at etablere i Norge i 2016.

Jesper Brandt på LinkedIn: Normal: Fra 0 til 85 butikker på to år

Utrolig gøy når Retailmagasinet skriver om oss. Vi er veldig takknemlige og glade for den varme velkomst vi har fått i markedet av kundene.

Dansk iværksætterduo købt ud af butikskæden Normal i Norge

6. aug. 2021 — Danske Michael Eeg og Jesper Brandt er blevet købt ud af butikskæden Normals lokale selskab. De var med til at etablere kæden på det norske …

Danske Michael Eeg og Jesper Brandt er blevet købt ud af butikskæden Normals lokale selskab. De var med til at etablere kæden på det norske marked og modtager ifølge medie et tocifret millionbeløb for deres andele i selskabet.

Dansk medejer-duo købt ud af Normal i Norge

Dansk medejer-duo købt ud af Normal i Norge | Dagligvarehandlen

6. aug. 2021 — Makkerparret Jesper Brandt og Michael Eeg er blevet købt ud af Normals datterselskab i Norge for 50 mio. kr.

Makkerparret Jesper Brandt og Michael Eeg er blevet købt ud af Normals datterselskab i Norge for 50 mio. kr. 

Efter milliardsalg gik i vasken: Anders Holch rykker ind i Norge …

Efter milliardsalg gik i vasken: Anders Holch rykker ind i Norge med Normal

9. maj 2017 — Det drejer sig om de to danskere Michael Eeg og Jesper Brandt, der er bosat i Norge, og som begge har erfaring med den norske detailhandel.

Butikskæden Normal, der har ekspanderet hidsigt i Danmark, åbner nu sin første butik i udlandet….

Normal køber danske medejere ud i Norge – RetailNews

6. aug. 2021 — Michael Eeg og Jesper Brandt var med til at få Normal stablet på benene i Norge i 2016 – to år efter lanceringen i Danmark.

Læs mere

Danske iværksættere købt ud af Normal | BT Samfund

Danske iværksættere købt ud af Normal | BT Samfund – www.bt.dk

6. aug. 2021 — I Norge har de to erhvervsfolk Michael Eeg og Jesper Brandt stået i spidsen for ekspansionen, og de kan nu trække sig ud af imperiet med en …

Den første Normal-butik blev åbnet i Silkeborg i 2013, og siden er der åbnet 278 i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Holland og Frankrig.

Jesper Brandt – Paqle

Jesper Brandt | Paqle

nwod enil trahc. Ny status: UNDER TVANGSOPLØSNING. Brandt Multiservice ApS. Tidligere status: Normal. Jesper Brandt ejer 100% af virksomheden.

Medieprofiler om personer og virksomheder.

Normal med to… – Næringsforeningen i Kristiansandsregionen

Normal med to entusiastiske karene Michael Eeg og Jesper Dønnestad Brandt i spissen har valgt å bli medlem i Næringsforeningen i Kristiansandsregionen….

Keywords: jesper brandt normal