Krøyers plads restaurant

Cafe Krôyers

Vi har siden 2018 budt gæster indenfor i vores hyggelige, autentiske café, hvor vi har skabt nogle rammer og en atmosfære, hvor genbrugsmøbler i velour og …

Krôyers, København – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Virkelig den bedste og hyggeligste cafe. Elsker at komme her – der er sådan en dejlig og hjemmelig vipe. Bruger stedet meget både til business møder og …

Krôyers, København: Se 96 objektive anmeldelser af Krôyers, som har fået 3 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 1.695 af 2.738 restauranter i København.

3 hotspots med sommerdrikke og havudsigt på Krøyers …

Guide: 3 hotspots med sommerdrikke og havudsigt på Krøyers Plads | ugeavisen.dk

Hyggeligste cafe i byen til de lokaler fra Christianshavn. … Krôyers er her: Café Krøyers Aps. 1. dec. 2022󰞋󰟠. I aften torsdag fra 17/20 ❤️.

Krøyers Plads er stedet, hvor du kan nyde en lækker drink eller en god kop kaffe med havudsigt og hyggelig stemning. Her er en miniguide til 3 steder du kan lade dig friste af på Krøyers Plads.

Restaurant Nærvær – København – VisitCopenhagen

Vinbar og gourmetrestaurant i Københavns Havn. Restaurant Nærvær på Christianshavn

I det nybyggede lejlighedsområde ”Krøyers Plads”, der i 2015 vandt prisen som intet mindre end verdens bedste boligbyggeri, finder du Café Krôyers.

Kombineret vinbar og gourmetrestaurant ved Københavns havnefront. 

Krôyers – Facebook

21. okt. 2020 — Hos Kroyers på adressen Strandgade 87a København får du lækker mad serveret med et smil. Kroyers er en Cafe som tilbyder mad, …

Krôyers – MigogKBH

Krôyers

Nærvær er for dig, der har lyst til vin og mad, kompromisløs kvalitet, rolige og afslappende omgivelser – og byens bedste udsigt!

I det nybyggede lejlighedsområde ”Krøyers Plads”, der i 2015 vandt prisen som intet mindre end verdens bedste boligbyggeri, finder du Café Krôyers.

Kroyers København – Dagens Menu

BOATHOUSE – Restaurant m. udsigt fra terrassen over …

BOATHOUSE – Restaurant m. udsigt fra terrassen over Københavns Kanal

Boathouse ligger i hyggelige omgivelser, ud til vandet, med udsigt over Nyhavn og skuespilhuset. Vi ses på Strandgade 85 A, 1401 København.

Christianshavner med fransk islæt driver cafe Krôyers

Christianshavner med fransk islæt driver cafe Krôyers | Anbefalinger | elintabitha

På bordene i Krôyers står de massive creme farvede stearinlys side om side med de små keramik vaser indeholdende tørrede blomster og en svag lyd af rolig jazz fungerer som lydkulisse. Den nye cafe finder du i det moderne byggeri af specialudviklede røde og grå mursten på Krøyers Plads ved siden af I

Restauranter & vinbarer » Nærvær

Nærvær er for dig, der har lyst til vin og mad, kompromisløs kvalitet, rolige og afslappende omgivelser – og byens bedste udsigt!

Keywords: krøyers plads restaurant, restaurant krøyer, restaurant krøyers plads