Restaurant folk

Spisehuset FOLK – midt i Zoo

Dansk familierestaurant. Her oser af dansk sommerhushygge i moderne mormorstil. Kortet byder på velsmagende fortolkninger af danske klassikere, der inviterer …

Hos Spisehuset FOLK oser af dansk sommerhushygge i moderne mormorstil. Kortet byder på velsmagende fortolkninger af danske klassikere.

Spisehuset Folk, Frederiksberg – Restaurantanmeldelser

Spisehuset Folk, Frederiksberg – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Placering og kontaktoplysninger. Roskildevej 32 Restauranten ligger i Zoologisk Have., Frederiksberg, København 2000 Danmark.

Spisehuset Folk, Frederiksberg: Se 45 objektive anmeldelser af Spisehuset Folk, som har fået 2,5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 197 af 230 restauranter i Frederiksberg.

Nyd en lækker frokost i Spisehuset FOLK i ZOO

Zoologisk Have København

I Spisehuset FOLK kan du nyde en mættende frokost i unikke omgivelser. Læs mere om restauranten her og book dit bord i dag.

Spisehuset FOLK – Facebook

Spisehuset FOLK. 446 likes. FOLK er en hyggelig, dansk restaurant i moderne mormorstil, hvor der både serveres smørrebrød og.

Venue: Spisehuset FOLK – Madkastellet

Spisehuset FOLK – Madkastellet

Spisehuset FOLK er en enkelt, smagfuldt og hyggeligt indrettet restaurant med højt til loftet og smukt lysindfald igennem de store sprossede vinduer.

Spisehuset Folk – Restauranter København

Spisehuset Folk

Spisehuset Folk. Bordbestilling: Menu kort: Prisniveau: $. Homepage: Her. Info: Dansk familierestaurant. Her oser af dansk sommerhushygge i moderne …

Prisniveau: $

Restaurant Folk v. Zoologisk Have København – Rentspace

15. jan. 2023 — Restaurant FOLK er en enkelt, smagfuld og hyggeligt indrettet restaurant med højt til loftet og smukt lys indfald igennem de store sprossede …

Restaurant Folk, Frederiksberg: se menuen, anmeldelser og …

Restaurant Folk, Frederiksberg: se menuen, anmeldelser og tjek priser

Restaurant Folk, Frederiksberg: Gennemse menuen, læs mere om 312 anmeldelser af slurpy brugere med en vurdering på 70/100 og tjek priser.

Restaurant Folk, Frederiksberg: Gennemse menuen, læs mere om 312 anmeldelser af slurpy brugere med en vurdering på 70/100 og tjek priser. 0 personer har foreslået Restaurant Folks retter (opdatering February 2023) 😋

Keywords: restaurant folk, folk restaurant