Sådan kan du passe godt på dig selv i en travl børnefamilie

Rigtig mange af os har en travl hverdag. Vi farer rundt hver dag for at nå det hele. Derfor kan det være svært at passe godt på sig selv og få tid til at koble af. Men det er vigtigt, at du prioriterer dit eget ve og vel. Men hvordan kan du passe godt på dig selv i en travl børnefamilie? Det kan du få gode idéer til her.

Brug 10 minutter hver dag på at lave ingenting

Du kan prøve at bruge bare 10 minutter hver dag på at lave absolut ingenting. Du skal altså bare sætte dig ned i en stol, i en sofa eller et andet sted og stirre ud i luften. Du kan også vælge at meditere, hvis du foretrækker det. Det vigtigste er, at du ikke laver noget. Husk at sige til din familie, at de ikke må forstyrre dig, når du går i gang med dine 10 minutter.

Forkæl din hud både morgen og aften

En anden ting, som du kan gøre, er at forkæle din hud både morgen og aften. Din hud vil takke dig for, at du passer godt på den. Husk at vælge hudpleje, som passer optimalt til dig og din hud. Du kan for eksempel tage et kig nærmere på koreansk hudpleje.

Gå en tur udenfor

Det vil ydermere være godt for dig at gå en tur udenfor. Ikke nok med at du får motion, får du også frisk luft. Det er fantastisk til at klare tankerne og bare generelt til at få dig ned i gear.